Звездата на Арсенал Букайо Сака е близо до постигане на споразумение

...
Звездата на Арсенал Букайо Сака е близо до постигане на споразумение
Коментари Харесай

Букайо Сака все по-близо до нов договор с Арсенал

Звездата на Арсенал Букайо Сака е близо до реализиране на съглашение с клуба за удължение на контракта му, оповестяват медиите на Острова. Настоящият договор на 20-годишния състезател изтича през лятото на 2024-а година и приоритет пред ръководството е да го задържи в дълготраен план на " Емиратс ", защото интерес към него има от страна на първенеца Манчестър Сити.

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета изрази убеденост, че офанзивният футболист ще възобнови договора си с " артилеристите ", а британският национал призна, че думите на испанския ментор не са в контраст с желанието му да се обвърже с отбора от Лондон. Очаква се новият контракт на Сака да бъде до лятото на 2027-а година, а също по този начин сегашното му заплащане от 70 000 паунда да нарасне до 140 000.

" Да, споделям увереността му (на мениджъра Микел Артета). Споделям тази убеденост, това е ", заяви Сака. " Това е съвършено начало за нас, не можем да кажем нищо друго също така, само че знаем какъв брой е мъчно и несъмнено сме фокусирани върху мача против Астън Вила. Очакваме с неспокойствие да играем пред нашите почитатели още веднъж и се надяваме, че можем да победим ", приключи 20-годишният състезател след триумфа над Фулъм с 2:1 през уикенда.
 Арсенал - Фулъм 2:1 в мач от Висшата лига
Фулъм се опита, само че също не съумя да спре Арсенал

" Топчиите " с трагичен поврат за четвърта поредна победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР